{
Quickbutton

Om oss

Quickbuttons historie går tilbake til slutten av 70-tallet, og selskapets første produkter var kampanjebuttons. Og dette har gitt navnet til selskapet! Helt siden da har vi vært en ledende leverandør av kampanjebuttons, navneskilt og konferanseskilt, og produktene våre har blitt brukt til å spre velkjente varemerker verden over.

Quickbutton Badges driver produksjon i egne lokaler i Åseda i Småland. Fabrikken har en produksjonsflate på ca. 2000 m2, og i lokalene er det også utviklingsavdeling for nye produkter samt ledelse og administrasjon.

De nåværende eierne kjøpte selskapet i 2001, og noe senere kjøpte man også lokalene som virksomheten flyttet til.

I dag er Quickbutton svært anerkjent og tilbyr et stort utvalg av identifiseringsprodukter til kunder i hele Europa samt i land lenger unna. Vi har datterselskaper i Finland og Danmark samt lokale representanter på flere europeiske markeder.

Vi har et kontinuerlig samarbeid med store, velkjente selskaper, og du ser produktene våre daglig ved besøk i butikker, banker, reiseselskaper, helseinstitusjoner m.m.

I Finland og Danmark drives virksomheten via egne datterselskaper. Quickbutton er representert via agenter eller forhandlere i de fleste andre land i Europa.

  • Quantity: {{ cart.count }} pcs
  • Total: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Proceed to the checkout