• La oss være

    din partner

    helt fra starten!

VI ER ET PRODUSERENDE SERVICESELSKAP!

Når Quickbutton inngår et samarbeid, innhenter vi mest mulig informasjon om oppdraget, slik at vi kan ivareta helheten i virksomheten, ikke bare produktbehovet.

Vi har som mål at vi aldri skal si nei til et oppdrag fordi det er for stort, for lite eller for avansert, men at vi alltid skal tilby en løsning selv om det innebærer skreddersøm til minste detalj. Dette er garantien for at vår spesialkompetanse og helhetstenking gir merverdi for våre kostnadsbevisste kunder. De har valgt det sikre framfor det usikre for å få så lite kvalitetsmangler og reklamasjoner som mulig. Vi har markedets bredeste produktsortiment, og i tillegg er det bare fantasien som setter grenser for hva vi kan spesialutvikle.

I Quickbutton vet vi at et velutviklet servicekonsept ikke er nok til å oppnå fremgang. Det er minst like viktig at logistikken, sporbarheten og leveransene fungerer knirkefritt. Vi stiller derfor svært strenge krav til transportørene og følger dem løpende med tanke på hurtighet og leveringssikkerhet. Alt dette gjør vi for at logistikken skal fungere trygt og problemfritt.

RASKE LEVERANSER TIL SMÅ OG STORE SELSKAPER

Ingen bestilling er for liten – ingen bestilling er for stor! Ved behov kan vi produsere navneskilt eller buttons i løpet av noen timer – uansett mengde. Vår effektive produksjon har gitt oss en særstilling innen vår bransje, og vi kan sende navneskilt, graverte skilt og kampanjebuttons innen 24 timer!

Vi arbeider stadig for å gi bedre service til alle kunder – enten de er gamle eller nye, store eller små - innen alt fra ordrehåndtering til levering av navneskilt ut fra kundenes spesifikke behov.